Praktijk Examen Zeevaardigheid

Geplaatst door Super User
Categorieën: Examen
Gezien: 4020

Gezien de pracht zomer zijn er helaas wat weinig momenten geweest om een ZV-examen af te nemen.

Maar op Zondag 23 September 2018 wordt er een ZV examen afgenomen.

Waar:

Den Helder.  (Misschien Zeeland)

Tijd:

Wordt nader bekend gemaakt.

Kosten:

€ 45,- Dit is inclusief certificaat. Over te maken naar:

Stichting Kanoactiviteiten, Rijswijk
IBAN: NL07INGB0008406981
BIC: INGBNL2A 

Onder vermelding van "Examen ZV september 2018"

Eisen:

Normale uitrusting zoals voor ZV. http://kano.watersporters.nl/media/3756/niveau-3-zeevaardigheid.pdf

Inschrijven:

Voor jij je inschrijft, vraag de instructeur met  wie jij het  laatst op zee gevaren hebt of zij/hij denk dat jij klaar bent om examen te kunnen doen. Mocht hij zich voorzichtig positief uitspreken, kan jij je inschrijven.

Je hebt ook je theorie examen op zak en deze is niet ouder dan 18 maanden. Graag locatie en datum van je theorieexamen doorgeven. Dit is een puur praktisch examen.

Graag bij inschrijving ook je logboeken doorsturen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

( Digitaal in PDF ajb met  je naam, adres, geboorteplaats en WSV nr. erop)

(Tip: Alles in een document doen en opslaan als PDF ) 

Er is plaats voor 12 personen.

Inschrijven en betalen is je plek garanderen. Er wordt een lijst aangelegd in volgorde van inschrijving en betaling..Je krijgt een schriftelijke bevestiging, als we alles bij elkaar hebben.

Mocht 23 September door weersomstandigheden of wat voor andere reden niet door kunnen gaan is er een uitvaldatum en dit is 22 Oktober. Kan het dan nog niet, Dan hebben we nog 1 kans en dat is 28 Oktober.

Denk eraan dat  je alle datums vrijhoud in je agenda, omdat we de hele groep doorschuiven naar de 2e datum mocht de 1e niet doorgaan..enz.

De mogelijkheid bestaat dat als we ter plaatse zijn, dat er geen examen afgenomen kan worden. Dan wordt er een tocht gemaakt voorbereidend voor het ZV-examen.

Wordt het een tocht blijft het bedrag staan ben je 5 euries kwijt ( deelname tocht) en een logboek formulier en ervaring rijker.