Activiteiten kalender

 

Zeevaardigheid theorie examen 2020 - VERVALT

Geplaatst door Super User
Categorieën: Theorie ZV
Gezien: 1395

 

wanneer:

Zondag 17 Mei 2020

 

Waar:

UKC Utrecht

 

Details:

Je wil graag je ZV theorie halen en je hebt je hier op voorbereid. op zondag 17 Mei 2020 kan je een poging wagen om je theorie examen te halen. Deze heb je nodig als er later in het jaar praktijk examens zijn. Als je naar een opleidingsweek gaat (NZKV of Peddelpraat) wordt hier soms ook een theorie examen afgenomen in combinatie met je praktijk examen. Bij praktijk examens buiten de opleidingsweken moet je al jouw ZV theorie behaald hebben.

Het theorie examen is laat in het jaar omdat deze 18 maanden geldig is en je dan bijna twee volledige seizoenen de mogelijkheid hebt om je ZV praktijk te halen.

 

Data:

zondag 17 mei 2020 afname theorie examen ZV

Kosten:

€ 25,- Abonnees NZKV,
€ 25,- WSV / Peddelpraat
€ 25,- Nergens lid van.
Inclusief aanmeld / diplomakosten WSV

Volgorde van ontvangst betaling bepaalt toelating tot examen i.g.v. overschrijding maximum aantal deelnemers. Wordt het examen geannuleerd door de organisatie dan ontvang je jouw geld terug.
Betaling naar: NL07 INGB 0008 4069 81 Stichting Kanoactiviteiten, Ovv: ZV theorie 2020 – alleen examen

Aanmelden: per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Details:

Voor meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Locatie: Utrechtse Kano Club

Route: http://www.utrechtsekanoclub.nl/route/

Starttijd: tussen 09:30 en 13:30  - je krijgt van ons een tijdstip (we hebben meer rondes per dag, zorg dat je op tijd bent, slot gemist, er is dan een kans dat je dan geen examen kan doen)

Eindtijd: 1uur 45 min later
Min/Max aantal deelnemers: 12
Organisatoren: Max van Uden, Maarten van Rossum & Arjan van Brakel