Tocht Voordelta Hinderplaat

Op 23 oktober

Geplaatst door Kreuk

Categorie├źn: Tocht

Gezien: 584


Tocht Voordelta Hinderplaat 23 oktober of 6 november 2021

 

Zaterdag 23 oktober organiseren Govert Plugge en Max van Uden een tocht bij de Hinderplaat. De Hinderplaat is de zandplaat die grofweg tussen Stellendam en de tweede Maasvlakte ligt.

Deze tocht is uniek omdat het plaats vindt binnen een beschermd natuurmonument en deze tocht alleen na toestemming van Gedeputeerde Staten van Zuid-Holland gevaren mag worden.

De tocht begint in de buitenhaven van Stellendam nabij de spuisluis waar we verzamelen om 09.00 uur.

Om 10.00 uur is de start en zullen we de buitenhaven van Stellendam uitvaren en ten oosten van de Hinderplaat varen waar we op de tweede Maasvlakte zullen aanlanden voor een pauze. Vervolgens varen we westelijk van de Hinderplaat langs om weer naar de buitenhaven van Stellendam te varen.Naar verwachting zullen we uiterlijk 17.00 uur weer in de haven van Stellendam aanlanden.

Mocht de tocht op 23 oktober niet doorgaan vanwege de weersomstandigheden dan is de alternatieve datum 6 november

Deelnemers

Omdat het varen in het gebied aan regels gebonden is mag de groep uit max 14 deelnemers bestaan inclusief de instructeurs.

Aanmelden

Je kunt je vanaf nu aanmelden via 06-13833965 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uitrusting

Van iedereen wordt verwacht dat zijn/haar uitrusting aan de eisen van Zeevaardigheid voldoet. Zie onderstaande link. Houd rekening met de temperatuur en neem voldoende warme kleding mee.

ZV

De tocht leidt op voor ZV

Wil je als Tochtleider in opleiding deze tocht begeleiden neem dan contact op met Govert

http://www.nzkv.nl/images/downloads/ExameneisenZV%20(1).pdf

Mocht je nog vragen hebben of opmerkingen dan horen we die graag.

Met vriendelijke groet,

Govert en Max