Bestuur, contacten, betalingen

 

Het bestuur van de NZKV bestaat uit de volgende vrijwilligers:
 
Voorzitter Jos Post Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.     
Secretaris Willem Oosting Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Penningmeester Annelies Lakerveld Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Coordinator en
Algemeen bestuurslid
Arjan van Brakel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Opleidingen en
Algemeen bestuurslid      
Vacature                       
    
Het bestuur van de NZKV kan een beroep doen op de volgende vrijwilligers: 
Web beheerder 1 Matthijs Vlaar    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Web beheerder 2 Vacature    
AVG functionaris Vacature    

Informatie 

Wij verzoeken iedereen vriendelijk er rekening mee te houden dat de NZKV uitsluitend zijn werk kan doen door de inzet van vrijwilligers. Het is niet altijd mogelijk direct mail te lezen en te beantwoorden. Wij vragen uw begrip als een reactie enige tijd op zich laat wachten.

Voor algemene informatie mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Bankgegevens:

Stichting Kanoactiviteiten, Rijswijk
IBAN: NL07INGB0008406981
BIC: INGBNL2A