Instructeurs-, tochtleiders-, en leerling-instructeursweekend,

Er wordt een weekend in de omgeving van Den Helder georganiseerd waarin je in de gelegenheid wordt gesteld om te werken aan je persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden. Het is de bedoeling dat de instructeurs, tochtleiders en leerling-instructeurs een weekeind samen zijn, samen leren en samen werken aan hun persoonlijke ontwikkeling en vaardigheden. Uiteraard is het ook een mooie gelegenheid om te netwerken en bij te kletsen.

Dit weekend geldt voor instructeurs ook als officiële bijscholing voor het behoud van je licentie.

Omdat we kosten maken voor dit weekend willen we graag vroegtijdig weten of je komt zodat we ook een inschatting van de kosten kunnen maken. Er is een ruim budget maar niet onuitputtelijk.

Als je een activiteit voor de NZKV organiseert in 2024 of een bijdrage levert aan de weekenden in Ellemeet of de Vlielandweek is deelname gratis.

Is bovenstaande niet het geval dan wordt een bijdrage gevraagd van ongeveer € 60-80.

Inschrijven

Via onderstaande link kun je je inschrijven voor het weekend

Inschrijving Instructeurs-, tochtleiders-, en leerling-instructeursweekend

 

Mocht je nog vragen hebben over het weekend stel die dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het is een interactief weekend waarbij ook jouw inbreng van belang is.

De onderwerpen die behandeld worden zijn gebaseerd op de input die jullie hebben gegeven op het inschrijfformulier. De zondag gaan we het water op waarbij we de theorie van de zaterdag in praktijk gaan brengen middels casussen.

Het is mogelijk dan vanwege de weersomstandigheden het programma wordt omgedraaid.