Vlielandweek

Van 19 september 2020 tot 26 september 2020
Geplaatst door Kreuk
Categorieën: Vlieland
Gezien: 3171

Vlielandweek: 19 t/m 26 september 2020!

 

De Vlielandweek is vol. Je kunt je nog wel aanmelden voor de wachtlijst door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit jaar organiseren we de opleidingsweek op Vlieland alweer voor de 34e keer. Hiermee heeft Vlieland zich wel als zeer geschikte locatie bewezen om met alle facetten van het zeekanoën in Nederland kennis te maken. Vele zeekanoërs hebben eerder kennis gemaakt met de fantastische vaargebied.

Door haar ligging tussen de Noordzee en de Waddenzee, omgeven door groter en kleinere vaarwegen is Vlieland uitermate geschikt voor beginnende en gevorderde vaarders.

Rondom het eiland is voor alle niveaus voldoende te beleven, van natte oefeningen in een zwin, tochten over de Noordzee en het Wad, stoeien in de branding of de wals, tot uitstapjes naar Terschelling of Texel en eventueel voor de meer gevorderde vaarders meerdaagse tochten.

´s Avonds is er onder andere gelegenheid voor de theorie, zijn er lezingen en kan er in het zwembad geoefend worden. Je kan je bij dit kamp inschrijven voor alle verschillende niveau’s.: Al naar gelang je niveau of wensen wordt je ingedeeld in een ZV, ZVE of toergroep. Deze laatste toergroep zal minder gebonden zijn aan het zeekamp en kan, als de omstandigheden het toestaan, ook voor langere perioden dan één nacht van het eiland wegblijven.

Deze Vlielandweek wordt georganiseerd door onder andere Govert Plugge,Albert-Jan Zijlstra, en een aantal enthousiaste instructeurs. Zij zijn van plan er weer een mooie week van te maken samen met jullie.

Uitvalsbasis “is kampeerterrein Camping Stortemelk:

Locatie

Camping Stortemelk

Kampweg 1, 8899 BX Vlieland
tel. 0562-451225
fax 0562-451259

Periode

Zaterdag 19 t/m 26 september 2020

Prijs

De prijzen voor deze week bedragen:
€ 340,- NZKV donateur
€ 360,- Lid van WSV, Peddelpraat, TKBN
€ 380,- Nergens lid van

Donateuren van de NZKV en/of het WSV kunnen bij betaling direct de € 20,- korting er vanaf trekken mét vermelding van het lidmaatschapsnummer van het WSV op de overschrijving.

De prijs is inclusief:
• campingkosten
• toeristenbelasting
• vrachtkosten op Vlieland. 

Exclusief zijn:
• de reiskosten, dus ook exclusief de kosten van de veerboot.
• Exclusief de avondmaaltijden.

De avondmaaltijden kunnen worden verzorgd door een cateraar. Je kan kiezen uit vis/vlees of vegetarisch, met speciale dieetwensen wordt rekening gehouden mits van te voren aangegeven. Meer informatie hierover en de kosten volgen als je je hebt ingeschreven.

De inschrijving is definitief als het bedrag is bijgeschreven op

Rekening nummer: NL07 INGB 0008 4069 81
Ten Name van: Stichting Kanoactiviteiten, Rijswijk

Betaal s.v.p. onder vermelding van "Vlielandweek 2020” en de naam van de deelnemer (en eventueel wsv lidnummer).

Inschrijven

Inschrijven is niet meer mogelijk. 

Annuleren

Tot 1 april is annuleren gratis. Tot 1 mei 50% restitutie. Daarna geen restitutie, tenzij je zelf een gelijkwaardig vervanger qua vaardigheidsniveau aanlevert.
Zelf bij een verzekeraar een annuleringsverzekering afsluiten kan ook, dat moet je doen binnen twee weken na inschrijving.

Vragen/ meer informatie
Voor vragen kun je mailen naar onderstaand mailadres;
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

We ontmoeten jullie graag op Vlieland voor een schitterende week vol met varen en plezier!