Altijd geinformeerd worden over het laatste nieuws van de NZKV?

Registreer dan met dit formulier.

Als u zich inschrijft wordt u ingeschreven in de Zeekajak community database.
U ontvangt dan NZKV Community Nieuws en NZKV Nieuwsflits geheel vrijblijvend.

Het verschil tussen NZKV Community Nieuws en NZKV Nieuwsflits is dat de eerste een periodieke nieuwsbrief is met uitgebreide informatie over activiteiten en de de Nieuwsflits korte informatie wanneer noodzakelijk in Twitter stijl over wijzigingen van of in activiteiten.

Besluit u toch op te zeggen, dan doet u dat met dit formulier.

Een wijziging kunt u ook doorgeven met dit formulier.

Naast NZKV Community Nieuws en NZKV Nieuwsflits hebben wij ook de BaZk (Berichten aan Zeevarende kajakvaarders). Om deze te ontvangen moet men Abonnee worden.
Meer informatie vindt je op http://www.nzkv.nl/abonnees.

Verder heeft de NZKV ook een IBaZk.
Dit medium is uitsluitend voor instructeurs.

Nieuwsflits opzeggen? Wij hopen dat u dat nooit doet! Met het opzeggen van Nieuwsflits wordt u uit de database verwijderd en ontvangt u geen Community Nieuws, Flitsnieuws, BaZk en IBaZk meer (afhankelijk van wat van toepassing was en uw eerder gemaakte keuzen).

Laatste nieuws

In memoriam: Leo van der vaart

 

Op 4 juni 2018 is Leo van der Vaart op Texel overleden.

 

Hij was al geruime tijd ziek.


Leo is een van de grondleggers van het huidige zeekanoën in Nederland. Zo was Leo betrokken bij wat we het eerste zeekanokamp van de Nederlandse Kanobond kunnen noemen, in Oostmahorn in 1986. Dat heeft geleid 32 jaar Vlielandkamp, voor velen een centraal punt in het zeekanoën. Leo was erbij, ook vanuit de commissie zeekajakvaren van de NKB. Zo heefthij geholpen om het Vlielandkamp en vele andere activiteiten vorm te geven.

 

Daarop volgend, in begin jaren '90 werd Leo mede het gezicht van het Zeekanocentrum Texel. Ook hier heeft hij vele mensen onder zijn bezielende leiding kennis laten maken met het zeekanoën. Later is Leo met zijn zeilbootje de Waddenzee gaan verkennen; het wad en de natuur waren zijn passie. Zo is hij jaren actief geweest als natuurgids bij Ecomare. Tot recent toonde Leo zijn interesse in het zeekanoën, door altijd even langs te komen als we op Texel waren, of het nu een rondje Texel was of een ZVE-training met Pinksteren.

 

Kenmerkend voor Leo was zijn gulle en ook vragende lach, die uitnodigde tot meer en ruimte bood aan de ander. Hij wist veel en deelde dat graag maar stond altijd open voor jouw bijdrage. Met het kenmerkende “Oh ja joh?!” hoorde je dan een beetje zijn Vlaardingse afkomst.Flegmatiek, altijd betrokken, vol verwondering en overgave, bevlogen en enthousiasmerend.

 

Dat moeten we nu missen.

 


Vaarwel Leo.